Drugo kolo AS Feeder lige

Drugo kolo AS Feeder lige

Drugo kolo AS Feeder lige održano je u subotu 11.maja 2019.godine na komercijalnom reviru „Fazanerija“ kod Uba, na kojoj je učestvovalo dvadeset i osam takmičara koji su snage odmerili u četiri sektora. Šaran se uglavnom lovio u drugom sektoru dok se u ostalim sektorima javljao sporadično. Cverglan je bio izuzetni aktivan a uz sve to lovila se poneka krupna babuška i deverika.

Ubedljivo prvo mesto osvojio je Marko Budaković koji je sa ulovom od 43.485 grama, drugo mesto pripalo je Davoru Kranjčeviću sa 14.325 grama, treći je Uroš Tomašević koji je upecao 12.760gr, četvrti Goran Milovanov čiji je ulov iznosio 12.130 gr, dok je peti (najbolja dvojka u sektoru) Stojan Radić sa 33.325 grama.
Posle dva kola prvi na tabeli nalazi se Uroš Tomašević, drugi je Marko Budaković, treći Stojan Radić, četvrti Stevan Kovačević a peti Miloš Pavličević.
Finalno treće kolo pecaće se 14.9.2019.godine na Savskom jezeru-Adi ciganliji.

Na ovom takmičenju učestvovalo je sedam takmičara našeg Kluba. Najbolji rezultat postigao je Stevan Kovačević koji je osvojio drugo mesto u sektoru, Nenad Kostadinović je otpecao “četvorku”, Saša Arsić-5, Bojan Blažeski-5, Aleksandar Batanović-6, Tomislav Miljković-6, Robert Vaštag-6, Dimitrije Ninković-7.

Leave a Reply

seven − two =